86586

FELİCİA KUZULU YETİŞKİN KÖPEK MAMASI 3 KG

Felicia tüm ırklara özel kuzu etli köpek maması, köpeğinize hayatı boyunca düzenli bir enerji ve zindelik vermektedir. Felicia köpek mamaları, iyi bir vücut yapısı temin etmek için formülize edilmiştir. Hassas sindirimine sahip veya kuzunun mükemmel lezzetini tercih eden köpekler için idealdir.

Yüksek Sindirilebilirlik: Sindirilebilirliği yüksek gıdaların, hassas pişirme işlemine tabi tutulması ile felicia köpek mamaları, sindirimin maksimum seviyeye çıkarılmasını ve katı dışkı atılımını destekler. Kuzu ayrıca sindirimde de faydalı olduğundan besinsel duyarlılığı olan köpekler için idealdir.

Bağışıklık Sistemine Destek: Felicia tüm ırklara özel kuzu etli köpek maması, içeriğindeki doğal prebiyotik lifler bağırsaklarda yararlı bakterilerin gelişimini destekler ve patojenlerin zararlı etkisinin azaltılmasına yardımcı olur, bağışıklık sistemini destekler ve sindirimi optimize eder.

İdeal Kilo: Felicia köpek mamaları, köpeğinizin ideal vücut ağırlığını koruyarak uzun bir yaşama ve sağlıklı bir metabolizmaya sahip olabilmesi için protein ve yağ oranı dengelenerek formüle edilmiştir.

X